HOIDOT JA TUOTTEET

Tarjoamme monipuolisia hoitoja, joiden tavoitteena on saada iho, keho ja sielu tasapainoiseen tilaan. Tuotteemme ovat pääosin luonnonmukaisia, jotta ne parhaiten tukisivat kokonaisvaltaista tasapainoista oloa. Ohessa selityksiä usein esitettyihin tiedusteluihin. Vastaamme mielellämme muihinkin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

KRF-radiotaajuushoito

KRF-Radiotaajuushoito kasvoille ja vartalolle. Radiotaajuushoidon miellyttävä hoitomenetelmä kiinteyttää kasvoja ja poistaa selluliittia. KRF-radiotaajuushoitoihin kuuluu muiden muassa Tuhkimohoito.

Mikroneulaushoito

mikroneulaus_560-1

Mikroneulauslaite

Ihon luontaista kollageenituotantoa edistävä erikoiskäsittely, joka sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, neulauskäsittelyn, TDS aktiiviampullin ja kollageeninaamion sekä suojaavan hoitogeelin. Hoitoa suositellaan ikääntymisen merkkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Toteutetaan kuuden käsittelyn hoitokokonaisuutena ja hoitoa jatketaan ylläpitokäsittelyillä.

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta on ääreishermoston kuntoutusta ja ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa. Tasapainoon herätelty keho on puolustuskykyisempi ja jo tulleet vaivat helpottuvat tai paranevat. Uudetkaan vaivat eivät pääse helposti iskemään. Hieronnassa käsitellään koko keho päästä varpaisiin painalluspyöritystekniikalla. Hoidon kesto 1,5-2h.

Timanttimikrohionta

Koneellisesti tehtävä kuorinta, joka siloittaa, kirkastaa ja elvyttää ihoa sekä auttaa aineiden imeytymistä.

4 In 1 Kasvohoitoyhdistelmälaite

4 In 1 Kasvohoitoyhdistelmälaite, jossa neljä eri toimintoa. Tämä laite timanttihioo ihoa. Kuoriva ultraääni syväpuhdistaa hellästi myös herkän ja couperosa ihon. Terapeuttinen ultraääni tarjoaa kiinteyttävää anti-age hoitoa. Kuuma/kylmähoito kiinteyttää, edistää solujen uusiutumista sekä elvyttää verenkiertoa. Jos haluat kerralla kaikki nämä toiminnot niin valitse aikuisen naisen luxus-hoito 92 e..

InSkin -valoimpulssilaite

Erittäin hyviä hoitotuloksia karvanpoistoissa. Käytetään myös monipuolisesti  kasvohoidoissa mm. maksaläiskien ja couperosan häivyttämisessä.

Hot Stones- vartalohieronnat

Hieronnassa käytetään lämmitettyjä laavakiviä, jolloin hoito lievittää erityisesti lihasjännityksiä ja stressiä.  Aromatican hoidoissa käytetään lisäksi eteerisiä öljyjä. Hoidon kesto 30, 60 tai 90 min.

 

Käytämme hoidoissa ja myymme seuraavia tuotesarjoja

Aromatica
Dibi
Ekopharma
Jurlique
Kryolan-meikit
Inika-meikit
Tulsi-teet
Nimue
Mességué