Yritys

Henkilöstö

Taina Päivärinne
SKY-Cidesco-kosmetologi

Olen valmistunut Suomen Kosmetologikoulusta, jossa suoritin samalla Cidesco-tutkinnon. Vuonna 2001 ryhdyin kosmetologiksi ja perustin Aurinkoisen Pirkkalan torin laidalle.

Alusta asti tavoitteenani on ollut hoitaa asiakkaita mahdollisimman luonnonmukaisin ja ihoa lempeästi hoitavin tuottein. Tätä tavoitetta olen täydentänyt sopivilla hoitometodeilla. Myös tuotevalikoima on muokkautunut ja laajentunut, luonnonmukaisuus on tärkeänä linjana, mutta mukaan on tullut matkan varrella muutakin.

Katja Koutonen
Hermoratahieroja

Hei, olen Katja Koutonen, hermoratahieronnan mestari. Olen toiminut hermoratahierojayrittäjänä vuodesta 2009 asti. Palveluihini kuuluu lisäksi kuumakivi- ja bambukeppihieronta.

Tuotteet

DIBI
Italialainen laadukas ihonhoitosarja aikuiselle naiselle. Tuotteilla voidaan turvallisesti ja kivuttomasti kosmeettisesti täyttää, kiinteyttää ja liftata kasvojen ja vartalon ihoa.

NIMUE 
Ekologinen, tuloksellinen hoitosarja ihon uudistamiseen, kuntouttamiseen ja suojaamiseen. Tuotteissa kiinnitetään huomiota turvallisuuteen ja sopivuuteen myös herkälle iholle.

INIKA 
Austraalialainen 100% luonnollisia meikkejä ja anti-age hoitotuotteita valmistava tuotemerkki. Tuotteilla on mm vegaaninen ja ekologinen sertifikaatti.

MESSEGUE 
Sarjan on kehittänyt ranskalainen Maurice Messegue. Luonnonkasvien hoitavat ja kaunistavat vaikutukset olivat jo hänen esi-isiensä tiedossa. Nykyisin tuotteet ovat yhdistelmä tästä vanhasta tiedosta ja uudesta tutkimustiedosta.

ECO BY SONYA
Luonnonmukainen sarja, jossa vartalon ja kasvojen hoitotuotteita. Erityisen hyvät itseruskettavat tuotteet.