Henkilöstö

taina

Taina

Taina on SKY- Cidesco-kosmetologi ja ollut jo vuodesta 2001 yrittäjänä Aurinkoisessa. Taina kouluttautuu ja hankkii uusia tietoja ja taitoja, jotta sinulla olisi mahdollisuus saada monipuolisia ja kokonaisvaltaisia hoitoja. Luonnonmukaisuus ja pehmeät hoitometodit ovat tärkeitä.

oona

Oona

Oona on kauneudenhoitoalan moniosaaja. Monien mutkien kautta olemme saaneet hänet erinomaisesti täydentämään tiimimme. Oona tekee monipuolisesti kasvohoitoja, kestovärjäyksiä ja sokerointeja. Tervetuloa Oonan rennon lempeään hoitoon.

parvin

Parvin

Parvin on melkein Aurinkoisen kouluttama. Hän on monille tuttu jo opiskelijana tekemistään harjoitteluista. On ilo saada Parvin nyt valmiina kosmetologina meille tarjoamaan monipuolisia hoitoja, jotka hän tekee aina äärimmäisen huolellisesti ja asiakasta arvostaen.

satu

Satu

Satu on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja vyöhyketerapeutti. Tervetuloa kaikenikäiset vauvoista vaareihin Sadun sympaattiseen ja upean maadoittavaan vyöhyketerapiaan. Omat sivut löytyvät osoitteesta https://zonebysatu.com/

katja

Katja

Katja on hermoratahierojamestari jo yli kymmenen vuoden kokemuksella. Kokonaisvaltainen ja salakavalan tehokas hoito auttaa mitä moninaisimpiin vaivoihin ja rentouttaa takuuvarmasti.

juuso

Juuso

Juuso hieroo urheilijat meidät muutkin, vaikkei ihan urheilijoita oltaisikaan. Juuson puoleen kannattaa kääntyä, kun tarvitset täsmäapua jumittuneisiin lihaksiin.